Prova Dplay Gratis

Dplay Prova gratis, rabattkod

Dplay Premium free rabattkod! Provapå.com har letat runt på nätet och samlat ett rabattkoder som ger er en gratisperiod på dplay.se. Alltså kanal 5:s playsida. Och lite andra kanaler också. I skrivande stund får du testa den gratis om du använder koden här nedanför.

Dplay premium

Koden: valkommentillkoping – I Filip och Fredrik podcast nämns denna kod. Säga gärna om den rabattkoden/kampanjkoden inte fungerar?

Dplay Premium free rabattkod
Dplay Premium free rabattkod är alltså filipfredrik och ger dig en månad gratis. 

Innehåll i Dplay

  • Rabattkoder till mer TV och film
  • Se allsvenskan på Dplay 2020
    • Från och med säsongen 2020 kommer Dplay och deras moderbolag Discovery ansvara för alla allsvenska matcher.

Prova Dplay Gratis =Värdekod 1 (Bäst erbjudande)

Prova Dplay gratis =Värdekod 2


Titta gratis på Filip och Fredrik presenterar

Använde koden för att se Filip och Fredrik presenterar. Där dom väljer ut dokumentärer och annat som man sedan kan titta på helt gratis och helt utan reklam. Det är gratis första månaden och sedan kostar det 79kr per månad. Helt klart värt det om du frågar oss på gratismånad.se.

Dplay är Discovery Networks Swedens webb-tv. Den inkluderar program från Kanal 5, Discovery Channel, Eurosport, Kanal 9, Kanal 11, Animal Planet, TLC och ID. 

Dplay lanserades i oktober 2015 i Norge, Finland, Danmark och Sverige.

Dplay är förkortningen för Discovery Play.

Allt du behöver veta om Dplay Allsvenskan och Superettan

Vad Dplay har svarat kring Allsvenskan och superettan.

Hur kommer ni att visa Allsvenskan och Superettan 2020?

Vår ambition är att ge svenska folket och alla fans den bästa bevakningen av landets hetaste sporträttighet. Allsvenskan och Superettan glöder och lockar en stor och bred massa. Därför väljer vi att visa fler matcher i våra stora och breda kanaler, Kanal 5 och Kanal 9, som de flesta svenskar har tillgång till ett 30-tal matcher från Allsvenskan och Superettan sänds där.
Vill man se alla matcher från Allsvenskan och Superettan kommer man att kunna göra det på vår digitala plattform Dplay där vi redan idag visar det bästa från OS, Europa League, Engelska ligacupen , FA-cupen, samtliga Grand Slams-turneringar i tennis, ATP-touren, cykling i världsklass med Tour de France, SSL-matcher, futsal och mycket mer på Dplay.


Kommer alla att kunna använda Dplay?

Alla som har en uppkoppling kan så klart använda Dplay.

I den årliga undersökningen Svenskarna och internet anger 98 % att de har tillgång till fast internet och regeringens mål är 95% av svenskarna ska ha tillgång till minst 100 mb/s under 2020.

Om jag betalar för allsvenskan, får jag se allt från OS och de andra sporträttgiheterna som ni har?

I paket Dplay Total kommer du att kunna se alla 480 matcher från Allsvenskan och Superettan inklusive en stor mängd försäsongsmatcher samt självfallet kvalmatcher i november. Du kan dessutom se de bästa från våra andra stora sporträttigheter som sommar-OS i Tokyo, Europa League med Malmö, Manchester United och Arsenal, Engelska ligacupen och FA-cupen, samtliga Grand Slams, svenska superligan i innebandy och mycket annat.

Nextory Gratis, Prova redan nu!

Prova Nextory’s kampanj som är en tjänst som liknar spotify fast är med ljud och e-böcker istället. Det här erbjudandet (utan att behöva ange rabattkoder) ger dit tillgång till tusentals titlar att ta del av genom din mobil, läsplatta, bilen osv. Helt gratis och utan bindningstid. Erkänn bra och perfekt med massa nya ljudböcker att ha sällskap av under vårens promenader!

NEXTORY PROVA GRATIS 0,5-1,5 MÅNAD (Gratis upp till 45 dagar)

Vi har plockat ut ett gäng med exempel på böcker som jag tror kan intressera er. Titta här vilka titlar som finns bland Nextorys utbud: